Evo nekoliko primjera našeg rada...

Svaki problem može se riješiti na mnogo načina. Ako neki od postojećih alata i servisa ne odgovara Vašim zahtjevima, napravićemo novo riješenje koje je korisnički jednostavno, tehnički kvalitetno i vizuelno privlačno. Inovativnost se ogleda u pronalaženju najefikasnijeg riješenja za date okolnosti i prevazilaženja statusa quo u određenoj situaciji.

All

Web

Mobile

Design

Product

Marketing

Fliptix
Startup baziran u SAD sa inovativnim ciljem da učini razne događaje, koncerte, festivale fleksibilnim za posjetioce. Ova platforma omogućava svojim korisnicima ne samo da kupe povoljnije karte i ulaznice, već i da unovče neiskorićeno vrijeme nakon napuštanja nekog događaja. Kompanija je dobila investiciju od $2M tokom prve godine nakon puštanja live, pa je ovaj startup rastao prilično brzo. Razvili smo mobilnu aplikaciju za iOS i Android, web platformu za administratorsku kontrolnu tablu i NFC uređaje koji su se postavljali tamo gdje se događaj dešavao. Sistem je omogućavao beskontaktu preprodaju karata, automatsko postavljanje karte na prodaju u trenutku kada korisnik napusti lokaciju događaja, što je omogućavalo zainteresovanim korisnicima da dobiju notifikaciju i plate kartu samo za preostalo vrijeme.
Spotlightr
Nasljednik vooPlayer platforme, ova web aplikacija je pomjerila granice video marketinga i ponudla još naprednija riješenja i alate. Time je platforma ušla u red skupljih i luksuznijih alata za video marketing. Dodata je podrška za sve pretraživače i mobilne uređaje što je omogućilo korisnicima da oslobe pun potencijal ove platforme i sadržaj prilagode automatski svim tipovima uređaja uz korišćenje modernih WebRTC funkcionalnosti. Najveći broj redovnih pretplatnika sistema je 15.000, a gledanost videa sa ove platforme premašivala je 20.000.000 svakog mjeseca.
TeleCare sistem
Prvi telecare sistem u Crnoj Gori implementiran je za potrebe Doma starih u Bijelom Polju. Pilot projekat podržan od strane EU, sa ciljem da riješi problem nedostatka smještajnih kapaciteta u ustanovi i unaprijedi uslugu brige o ostarjelim licima kroz principe preventivne medicine. Svakog dana medicinsko osoblje kontaktira korisnike putem video poziva, prikuplja njihove biometrijske podatke putem pametnog sata koji nose na ruci i vodi evidenciju o njihovom zdravlju kroz digitalnu platformu. Ovaj sistem se pokazao kao veoma značajan tokom COVID-19 pandemije, pošto su korisnici bili zbrinuti u svojim domovima bez nepotrebnih fizičkih kontakta sa ostalima. To je imali za rezultat da ni jedan korisnik Telecare sistema nije bio zaražen virusoom čak ni u jeku pandemije!
ManageWP
Prva u svijetu platforma koja nudi sve-u-jednom alate za WordPress developere. Web aplikacija kroz koju su korisnici mogli upravljati svim svojim WordPress sajtovima sa jednog mjesta i kontrolisati najvažnija podešavanja, ažuriranja, rezervne kopije i ostalo. Najveći broj aktivnih korisnika na mjesečnom nivou iznosio je preko 120.000. Sistem se sastoji od malog programa koji se instalira na svakom WordPress sajtu kao besplatan WP dodatak. Korisnik bi zatim registrovao svoj nalog na web aplikaciji i povezao WP sajt sa njom. Nakon toga bi od WP sajta dobijao sve potrebne informacije i omogućio web platformi da vrši izmjene na istom. Upravljanje velikim brojem WP sajtova je na ovaj način postalo mnogo lakše, jer su automatizovane mnoge stvari koje oduzimaju vrijeme, personalizovane su notifikacije i upozorenja, pa se developer mogao fokusirati isključivo na sadržaj sajta.
vooPlayer
Online alat savršen za osobe koje se bave video marketingom. Pored jakih rivala na tržištu, vooPlayer je brzo postao veoma popularno pristupačno riješenje za profesionalni video marketing. Platforma nudi niz alata koji omogućavaju praćenje i analizu strukture i ponašanja gledalaca, interakciju sa njima dok gledaju video, podešavanje prikaza, prilagođavanje videa i personalizaciju. Implementiran je sistem HLS enkripcije, dodavanja titlova, kreiranja upitnika, plejlisti, interaktivnih sadržaja i animacija, modala i formi za prikupljanje kontakt podataka, kao i mogućnost da se čitava platforma brendira i preprodaje.
Papaya Global
Hrabra vizija da se postane broj jedan u svijetu kada se govori adaptivnom sistemu isplate zaposlenih, klijenata ili podizvođača je srž sistema Papaya Global. Povezuje hiljade korisnika sa velikim brojem uloga i mogućnosti, ovaj sistem omogućava brzu i bezbjednu isplatu u desetine država, u potpunom skladu sa lokalnim finansijskim zakonima. Kompanije i pojedinci mogu da zakazuju, izvještavaju i prate sve svoje isplate širom svijeta, bez brige o zakonskim regulativama i ograničenjima.

Prikaži više

Dugoročni projekti. Tim posvećen isključivo Vama.

Nakon što definišemo plan i pažljivo odaberemo eksperte iz potrebnih oblasti, počinjemo višemjesečni rad na projektu. Odgovornost za sve aspekte projekta je naša, jer će odabrani tim sve vrijeme raditi isključivo za Vas.

Fiksni budžet. Kratki rokovi. Tim posvećen projektu.

Kada Vam je hitno potrebna neka usluga napravićemo finansijski i vremenski najefikasnije riješenje u skladu sa okvirima koje nam zadate. Riješenje će uvijek biti isporučeno na vrijeme, a kvalitet nikada neće ispaštati!

Postojeći projekti. Dodatak Vašim timovima.

Za potrebe Vaše firme ili Vašeg klijenta tražite pojačanje postojećim timovima? Organizovaćemo brz i efikasan HR proces u skladu sa Vašim zahtjevima. Na raspolaganju imate brojne eksperte iz svih digitalnih oblasti.

Želite da saznate više?

Projekat FliptixPortfolioŠta je Oykos?Digital HubProjekat vooPlayer