Moduli i programi prilagođeni vama!

Investiraj u znanje. Postani profesionalac. Nađi dobar posao.

Nemaš mnogo iskustva u radu sa kompjuterima? Programiraš neko vrijeme ali želiš da se usavršiš u određenoj oblasti? Zanima te kako da optimizuješ marketing kampanje i dopreš do ciljne publike? Imaš istančan osjećaj za estetiku i bavio bi se dizajnom? Želiš da bolje upravljaš projektima? Jednostavno te zanima kako da koristiš savremene alate da bi unaprijedio poslovanje svoje firme? Oykos Digital Hub sve to pruža na jednom mjestu!

Sertifikati, programi i moduli
Nivo modula
Crni

FS

MH3

MA3

DO3

Crveni

WF2

WB2

MH2

MA2

DO2

PM

Plavi

WF1

WB1

MH1

MA1

DO1

PI2

DM1

GD1

UID1

Bijeli

WP1

OOP1

EN1

PI1

M1

D1

Šta kažu drugi o nama?

Sada je pravi trenutak da postaneš član IT zajednice

Preko 100 polaznika nam je ukazalo svoje povjerenje tokom prethodnih godinu dana! Atmosfera, kolegijalnost i prijateljstvo koje smo ostvarili su naša motivacija da idemo dalje. Vidjeli smo da Crna Gora posjeduje neotkrivene talente kojima je potrebno pružiti mogućnost za usavršavanje. Zaposlili smo 10 naših polaznika, dok će mnogi nastaviti obučavanje na višim nivoima naših modula u okviru različitih programa. Pridruži se i ti, i sam se uvjeri zašto je IT karijera pravi izbor, a programi edukacije u Oykos Digital Hub najefikasniji put do tog cilja. Putem kontakt forme se prijavi za modul koji najviše odgovara tvojim okolnostima. Ako nijesi siguran šta je najbolji izbor za tebe, slobodno nam piši i zajedno ćemo donijeti tu najvažniju odluku u tvojoj dosadašnjoj karijeri. Čekamo te u novoj generaciji!

Anton Kulchytskyi

Ambasada Ukraine

"Ova profesija je vrlo dobra prilika za ljude koji, poput mene, često mijenjaju državu prebivališta. Freelance poslovi, rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme je nešto što mnogi poslovi danas ne omogućavaju. Obuke za početnike su odlično kombinovani za sve one koji nemaju nikakvo prethodno iskustvo. Plavi nivo modula pruža pravu mjeru informacija i težinu zadataka, kako bi osoba konstantno napredovala."

Miloš Popović

Magistar ekonomije

"Obuka mi je pružila dosta informacija koje su mi bile potrebne da bih shvatio način na koji se prave razne web aplikacije i sajtovi. Motivisao me je da vježbam kroz različite zadatke. Veoma važan je i networking sa ljudima iz ove profesije, radi lakšeg nalaženja budućeg posla. Preporučio bih Oykos Digital Hub obuke jer je dosta firmi tokom COVID-19 pandemije moralo da posluje online. Svi mogu da počnu da uče programiranje bez obzira da li imaju neko predznanje."

Isidora Kastratović

Studentkinja ETF-a

"Preporučujem svima da pohadjaju Oykos Digital Hub obuke. Predavači su maksimalno posveceni i orijentisani na napredak svojih polaznika. Svojim adekvatnim pristupom su ostvarili da svako od nas stekne potrebno znanje. Programiranje pomaže pri razvijanju logičkog razmišljanja, inovativnog i efikasnog riješavanja problema. Ove vještine postaju sastavni dio života svih nas i treba ih usvojiti."

Za početnike u svijetu digitalnih vještina

Želiš da radiš u IT sektoru ali ne znaš odakle da počneš sa učenjem, niti kako da bi dobiješ svoju prvu profesionalnu šansu? Mi ćemo ti pomoći da u što kraćem roku stekneš neophodne vještine.

Za sve koji žele da postanu eksperti u svom poslu

Usavršavanje nikada ne prestaje u ovom poslu! Da bi se istakao među konkurencijom moraš biti profesionalac. Kroz praktičan rad sa našim mentorima naučićeš mnogo toga za vrlo kratko vrijeme!

Za kompanije koje žele da usavrše svoj kadar

Vodite brigu o svojim zaposlenima, a oni će voditi brigu o vašim poslovima! Digitalna transformacija uključuje ne samo moderne alate, već i kadar sposoban da iste koristi za brži razvoj kompanije.

Želite da saznate više?

Projekat FliptixPortfolioŠta je Oykos?Digital HubProjekat vooPlayer