fbpx

PITANJA I ODGOVORI

Nauči da programiraš. Usavrši razvoj web sajtova i mobilnih aplikacija. Postani profesionalac i obezbjedi dobru platu. Investiraj. Nauči. Zarađuj.

“Recite mi SVE o vašim kursevima?!”

Obuka koju pružamo je veoma opširna i kompleksna, pa je teško ukratko opisati naše kurseve. Na ovoj strani možete čitati često postavljena pitanja i naše odgovore. Ako želite dodatne informacije idite na stranicu ‘Info’. Na stranici ‘Kursevi’ čitajte detaljnije o trenutno aktuelnim programima obuke.

INFO STRANA 

Zašto pohađati Oykos Development Hub?

Moderna IT obuka – Zašto je važna za Crnu Goru?

Kursevi Programiranja – Šta ti Hub pruža?

Software development – Kako izgleda obuaka u praksi?

Dodatne informacije o kursevima…

Informacije o predavačima…

Izjave naših polaznika…

VIŠE INFORMACIJA

AKTUELNI KURSEVI

Naše kurseve mogu pohađati svi, bez obzira na stepen školovanja ili posao kojim se bave. Jedini preduslov je zainteresovanost i posvećenost pojedinca obuci, kao i želja da se napreduje i usavršava. Posvećenost, trud i napredak polaznika svakako određuje njegove šanse da mu neka firma ponudi posao ili praksu. Naš cilj je da kroz određene procese pomognemo svim talentovanim polaznicima koji to žele, da što prije svoje znanje primjene u praksi. To ćemo činiti preko mreže partnerskih firmi, HR pojedinaca kao i društvenih i poslovnih mreža.

SVI KURSEVI

OYKOS DEVELOPMENT

Oykos Development je firma koja se bavi razvojem mobilnih aplikacija, web-sajtova, online web-aplikacija i prodavnica, i sličnih manje ili više kompleksnih softverskih tvorevina. U saradnji sa klijentima i partnerima iz USA, Njemačke kao i iz Crne Gore i Srbije formirali smo fond za prvu školu profesionalne obuke u oblasti Informacionih Tehnologija (IT) za mlade u Crnoj Gori. U pripremi je program za različite kurseve – nivoe (pred)znanja – iz najsavremenijih oblasti profesije kojom se bavimo.

VIŠE O NAMA

Spremni za novi izazov? Odaberite jedan od aktuelnih kurseva i pridružite nam se!

Šta drugi kažu?

Zbog čega je Hub dobar izbor? Šta omogućava? Zašto se opredijeliti za programiranje? Pročitajte šta polaznici kažu o tome. Neki od njih su nakon uspješne obuke postali dio našeg čopora digitalnih nomada!

Danijel Jovanović Software Developer, Adventurer, Traveler

“Rad na kompleksnim aplikacijama je izazov koji motiviše na napredak. Hub mi je pomogao da nadogradim znanje stečeno na IT Akademiji. Prednost zaposlenja koju nude najboljim polaznicima omogućila mi je da radim od kuće. To mi je mnogo značilo jer volim da putujem. Sada više ne moram da biram između posla i novih avantura! “

Nemanja Jokić JavaScript Developer, dipl. Glumac, Muž i Otac

“Hub pruža mnogo – kvalitet i kvantitet –mnogo realnih programskih problema i rješenja, savremenih uputstava i alata za rad, sve to na praktičnom projektu koji radiš od početka, kao da si već zaposlen. Najbolje od svega je što ne oduzima previše vremena. Svaki minut obuke je tačno isplaniran i potpuno iskorišten. To mi je omogućilo da radim svoj posao i uporedo pohađam Oykos DevelopmentHub.”

Ko su predavači?

Višegodišnje iskustvo. Poslovni kontakti. Dobro raspoloženje. 

Software Developer
Machine Learning Scientist
CEO


Guitar player
Audio engineer

PITANJA I ODGOVORI

Vesko Vujović

CEO @ Omnitech Montenegro

Software Developer
JavaScript Engineer
CTO 


Guitar player
Novelist

PITANJA I ODGOVORI

Filip Anđelić

CTO @ Oykos Development

Senior Web Developer
Sofware Team Lead
Project Manager


Philosophy
Music Producer

PITANJA I ODGOVORI

Balša Božović

Team Lead @ FlipTix

Želite dodatne informacije?