fbpx

JavaScript – Crveni Kurs – Nivo II

Nauči da programiraš. Usavrši razvoj web sajtova i mobilnih aplikacija. Postani profesionalac i obezbjedi dobru platu. Investiraj. Nauči. Zarađuj.

JavaScript – Crveni Kurs – Nivo II

Red Course Nivo II Crveni Kurs
Datum početka: 24.02.2020. Fond časova: 30+ časova 90h obuke Datum kraja: 04.05.2020.
Kome je namijenjen Crveni Kurs?
Zavolio si Frontend, JavaScript i programerski posao, ali ti nedostaje znanje i iskustvo sa modernim servisima i alatima? Taman kad pomisliš da si se ispeo na vrh planine aktuelnih dešavanja u svijetu Software Development-a, pojavi se nova verzija tvog omiljenog framework-a i učenje počinje iznova? Put programera nije lak i zahtijeva konstantno prilagođavanje. Ali uz dobro usmjeravanje i kvalitetne projekte moći ćeš uvijek da ostaneš u toku sa najnovijim dešavanjima i promjenama na IT sceni. Da bi pohađao Crveni Kurs, trebao bi da već znaš nešto o web-u, JavaScript-u, HTML-u i sličnim web tehnologijama. Čak iako ne znaš mnogo o tome, nemoj da brineš! Crveni Kurs će obuhvatiti upakovanu verziju znanja iz Plavog Kursa na samom startu, ali će ih nadograditi savremenim i naprednim alatima i tehnologijama. Poslije osnova web programiranja i JavaScripta brzo ćemo preći na kompleksnije stvari u kojima ćeš početi da uživaš. Vrijeme je da počneš da radiš na velikim web servisima i razvijaš mobilne aplikacije za Android i iOS. Trenutno je React Native hit u svijetu i sve firme žele developere koji ga dobro poznaju i imaju iskustvo sa njim. Želimo da svoju trku za savršenim poslom započneš sa što bolje pozicije!

Iskustva polaznika

Zbog čega je Hub dobar izbor? Šta omogućava? Zašto se opredijeliti za programiranje? Pročitajte šta polaznici kažu o tome. Neki od njih su nakon uspješne obuke postali dio našeg čopora digitalnih nomada!

Danijel Jovanović
Software Developer, Adventurer, Traveler

“Rad na kompleksnim aplikacijama je izazov koji motiviše na napredak. Hub mi je pomogao da nadogradim znanje stečeno na IT Akademiji. Prednost zaposlenja koju nude najboljim polaznicima omogućila mi je da radim od kuće. To mi je mnogo značilo jer volim da putujem. Sada više ne moram da biram između posla i novih avantura! “

Nemanja Jokić
JavaScript Developer, dipl. Glumac, Muž i Otac

“Hub pruža mnogo – kvalitet i kvantitet –mnogo realnih programskih problema i rješenja, savremenih uputstava i alata za rad, sve to na praktičnom projektu koji radiš od početka, kao da si već zaposlen. Najbolje od svega je što ne oduzima previše vremena. Svaki minut obuke je tačno isplaniran i potpuno iskorišten. To mi je omogućilo da radim svoj posao i uporedo pohađam Oykos DevelopmentHub.”

Šta sve obuhvata Crveni Kurs?
Počećemo sa razgledanjem konteksta u kojem programeri rade. Upoznaćeš se sa okruženjem, alatima i servisima koje svaki ozbiljan programer mora imati i poznavati. Vidjećeš kako izgleda moderan, produkcijski software development i dobićeš odgovore na pitanja o ovom poslu koja si oduvijek imao. Polako ćemo prelaziti sve važne jezike, sintakse i pravila koja moraš poznavati da bi pravio web aplikacije. Tu su osnovno i napredno poznavanje CSS-a, HTML-a koje ćemo nadograditi na tvoje već postojeće iskustvo- Naučićemo te kako da održavaš korak sa munjevitom IT industrijom. Saznaćeš šta koriste najveće firme za razvoj svojih proizvoda, kako organizuju development, šta znači sarađivati u timu i kako predvoditi isti. Radićeš sa ES7, SPA, React, React Native i Expo CLI. Pisaćeš kompleksne kodove koji će praviti čuda u tvom browser-u, kao i na Android i iOS uređajima. Naučićeš kako da ispravno postaviš arhitekturu velikog projekta, da pišeš skalabilan, modularan, reusable kod koji ćeš moći da koristiš i kasnije na svojim projektima. Drastično ćeš unaprijediti svoje znanje HTML, CSS, JS i Git-a (Version Control Sistema) i moći ćeš da sa lakoćom uočavaš i ispravljaš mnoge greške u kodu. Koristićeš Android Studio / Xcode da bi razvijao, testirao i debug-ovao mobilne aplikacije. Učićeš tako što ćeš paralelno razvijati ReactJS web aplikaciju, i njenu React Native mobilnu verziju. Zavisno od brzine tvog napretka i interesovanja, pokazaćemo ti neke jako cool napredne stvari stvari. Igraćeš se sa vizuelnim identitetom i sadržajem aplikacije, prilagođavajući izgled dizajnu koji ćeš dobiti. Koristićeš boje, oblike, fotografije, naučićeš kako da pravilno postavljaš React Native elemente unutar aplikacije, kako da praviš mobilne verzije stilova koji se prilagođavaju veličini svakog ekrana. Na kraju kursa ćeš potpuno samostalno moći da praviš i mijenjaš sve što je kodirano koristeći React JS i React Native. Naučićeš kako da brže lociraš bug-ove i greške u svom kodu, kako da prezentuješ svoj rad i kako da se ponašaš na razgovoru za posao. Profesionalci iz te oblasti će ti pomoći da napraviš moćan CV, LinkedIn i GitHub profil, kako bi mogao da se povežeš sa HR predstavnicima i prođeš tehnički intervju za Software Developer-a. Tokom kursa ćeš napraviti kvalitetnu web i mobilnu aplikaciju koja će biti tvoj najugledniji projekat i koja će te odvajati od ostalih kandidata na bilo kom intervjuu za posao. Tokom kursa upoznaćeš svoje buduće kolege, profesore, ozbiljne profesionalce i predstavnike firmi, koji će ti mnogo značiti tokom tvoje karijere. Što se više potrudiš i posvetiš učenju ovog posla, to ćeš prije i bolje ostvariti sve svoje ciljeve!
Šta nakon obuke?
Prije dobijanja potvrde o završenom kursu imaćeš višednevni test koji ćeš raditi od kuće – pravljenje React Native mobilne aplikacije. Polaganje će biti ograničeno ali ćeš imati više nego dovoljno vremena da kvalitetno ispuniš sve stavke ovog testa. Sličan testni zadatak mnoge firme daju kandidatima prilikom HR procesa za poziciju Software, Front End, Web, React ili React Native Developer-a. Finalnu verziju ćeš predati na pregled dogovorenog datuma. Osnovno mjerilo za polaganje testa je u kojoj mjeri funkcionalnost i izgled aplikacije odgovaraju dizajnu i zahtjevima koje ćeš dobiti na početku. Svi projekti će biti pregledani i ocjenjivani javno, pred čitavim razredom. Ako uspješno ispuniš glavne stavke našeg testa, dobićeš diplomu na kojoj će pisati vrijeme za koje si uspješno završio ovaj zadatak. broj linija koda kao i load time aplikacije. O svim tim važnim parametrima ćemo razgovarati i učiti tokom kursa, i znaćeš šta treba da uradiš prilikom testiranja. Šanse za bolje plaćene programerske poslove biće daleko veće kada im pokažeš svoje repozitorijume, web i mobilne aplikacije pisane u React-u i React Native-u! Nakon završetka kursa i polaganja ispita, onima koji budu tražili zaposlenje nudimo pomoć i podršku. Neki od najboljih polaznika će od naše ili partnerskih kompanija svakako dobiti praksu ili posao. Ostalimo ćemo pomoći na sve moguće na čine da svoje znanje iskoriste i nadalje razvijaju kroz aktivan angazman u produkcijskim uslovima. Preko mreže HR-ova koju imamo razglasićemo dostupnost još jednog developera i posle nekog vremena naći ćemo idealnu poziciju za tebe!
480€

Ko su predavači?

Višegodišnje iskustvo. Poslovni kontakti. Dobro raspoloženje. 

Software Developer
Machine Learning Scientist
CEO


Guitar player
Audio engineer

JavaScript – Crveni Kurs – Nivo II

Vesko Vujović

CEO @ Omnitech Montenegro

Software Developer
JavaScript Engineer
CTO 


Guitar player
Novelist

JavaScript – Crveni Kurs – Nivo II

Filip Anđelić

CTO @ Oykos Development

Senior Web Developer
Sofware Team Lead
Project Manager


Philosophy
Music Producer

JavaScript – Crveni Kurs – Nivo II

Balša Božović

Team Lead @ FlipTix

Prijavi se za Crveni Kurs!