fbpx

Investiraj. Nauči. Zarađuj.

Vremenski efikasna. Finansijski isplativa. Najsavremenija obuka za Software Developera u CG.

INVESTIRAJ VRIJEME

Posao programera zahtijeva vrijeme. Ono je neprocijenjiv resurs kojim svi raspolažemo u jednakoj mjeri. Pitanje je na koji način ga koristimo. Programerski posao velikodušno uzvraća onome ko se njemu posveti. Samostalno učenje je mukotrpno i ne daje velike rezultate. Mi smo tu da Vam pružimo usmjerenje, prenesemo iskustvo i znanje u što je moguće kraćem roku. Zato što poštujemo svoje i tuđe vrijeme. Zato što znamo šta je potrebno da biste postali kvalitetan Software Developer!

NAUČI PROFESIJU

Software Development je veoma široka oblast. Postoje mnoga područja i pravci u kojima možete krenuti. Ne kažemo da je jedan pristup bolji od drugog, ali iz iskustva znamo kojim putem se najbrže dolazi do dobrog zaposlenja. Prošli smo kroz razne oblasti i vodićemo Vas sigurnom stazom do kvalitetnog znanja koje traže sve moderne kompanije. Pokazaćemo Vam alate koje koriste, probleme i procese u projektu, kao i osobine, način razmišljanja i zahtjeve koje imaju od svojih zaposlenih.  

ZARAĐUJ DOBRO

Zarada programera je 2-3 puta veća od prosječne plate drugih građana Crne Gore. Potreba za programerima je enormno velika. Osim lokalnih firmi nudi se mogućnost freelance ili remote rada od kuće za mnoge kompanije. Uz pravi set skill-ova i znanje koje ćemo Vam omogućiti (sastavljanje dobrog CV, tehničke razgovore i testne zadatke) imaćete daleko veću prednost u odnosu na druge kandidate. Najvažnije: Najboljim polaznicima garantujemo praksu ili zaposlenje u Crnoj Gori!

OYKOS DEVELOPMENT HUB

IT profesionalac. Bez dugih, skupih kurseva.

Uplovi u svijet razvoja mobilnih aplikacija za iOS i Android, web-sajtova i kompleksnih web-aplikacija.
 Višegodišnje iskustvo stručnjaka. Realni projekti. Moderni alati. Na dohvat ruke.

Šta drugi kažu?

Oykos Development Hub je isprobao ovaj sistem obuke i usvojio pristup koji je donosio najbolje rezultate. Pošalji prijavu za kurs i lično se uvjeri u istinitost njihovih riječi. Investiraj. Nauči. Zarađuj.

Danijel Jovanović
Software Developer, Adventurer, Traveler

“Rad na kompleksnim aplikacijama je izazov koji motiviše na napredak. Hub mi je pomogao da nadogradim znanje stečeno na IT Akademiji. Prednost zaposlenja koju nude najboljim polaznicima omogućila mi je da radim od kuće. To mi je mnogo značilo jer volim da putujem. Sada više ne moram da biram između posla i novih avantura! “

Nemanja Jokić
JavaScript Developer, dipl. Glumac, Muž i Otac

“Hub pruža mnogo – kvalitet i kvantitet –mnogo realnih programskih problema i rješenja, savremenih uputstava i alata za rad, sve to na praktičnom projektu koji radiš od početka, kao da si već zaposlen. Najbolje od svega je što ne oduzima previše vremena. Svaki minut obuke je tačno isplaniran i potpuno iskorišten. To mi je omogućilo da radim svoj posao i uporedo pohađam Oykos DevelopmentHub.”

Biraj gdje, za koga i koliko ćeš raditi!

Crna Gora je u deficitu radne snage za IT sektor. Sada je odličan trenutak da postaneš dio talasa koji će zablistati u moru HR i biznis svijeta. Firme će tražiti tebe za posao, ne ti njih. Počinje preokret!

KOLIKO ĆE OBUKA TRAJATI?

Obuka traje od 6-12 sedmica, zavisno od vrste kursa koji izabereš. Održavaće se 3  puta sedmično u večernjim satima po 2h ili više, a uključivaće i rad od kuće na zadacima. Prisustvovanje je veoma važno, jer smo obuku tako formirali da bude što konciznija, što manje vremenski zahtjevna, a opet obuhvatna i dovoljna za ulazak u ovaj posao. Posle svakog časa polaznici će imati domaće zadatke koji se takođe moraju redovno ispunjavati da bi program mogao da ima efekta. Pomoć profesora će biti dostupna u svakom pogledu, osim prilikom završnog testiranja.

KO SVE MOŽE DA SE PRIJAVI?

Ciljna grupa ove obuke su osobe od 14-30 godina. Izuzeci postoje ukoliko osoba može vremenski i intelektualno da isprati nastavu. Učenici škola koje su odobrile kupon za ovu obuku dobijaju popust. Za osobe sa invaliditetom, socijalno, finansijski i  zdravstveno ugrožene osobe dajemo poseban popust po dogovoru. Poželjno je da svaki polaznik ima svoj lap-top zbog izrade domaćih zadataka i vježbi, ali posjedovanje istog nije uslov za pohađanje. Prijava se vrši putem maila hub@oykos.me. Plaćanje se vrši prije početka kursa gotovinski ili preko računa.

ŠTA ĆU UČITI NA KURSU?

JavaScript tehnologije su pokrenule revoluciju u razvoju softvera. Koristeći ovaj programski jezik i njegove napredne alate možete praviti fenomenalne sajtove, SPA web aplikacije, admin panele, serverske API endpointe i komunikaciju sa bazom. Koristeći React i React Native naučićete kako da izrađujete mobilne aplikacije za Android i iOS sa jednim codebase-om! Osim JavaScripta učićete HTML i CSS kao i njihove moderne primjene u web-u, NodeJS, MySQL i MongoDB baze podataka. Pored samog kodiranja tu su alati koji olakšavaju mnoge procese u poslu: Git, Webpack, Babel, ExpoCLI, Jira, Jenkins itd. 

ŠTA DOBIJAM NAKON OBUKE?

Osnovni (plavi) kurs će ti pružiti bazu znanja koja je potrebna za moderan software development. Poznavaćeš JavaScript, HTML, CSS i važne procese u programiranju. Napredni (crveni) kurs ti daje posao u ruke! Posle njega ćeš biti kompetentan da apliciraš za posao u bilo kojoj firmi kao junior developer. Crni pojas ćeš dobiti nakon polaganja trećeg kursa koji je dokaz da si postao ozbiljan profesionalac! Na kraju kurseva radićeš testni projekat koji ćemo ocjenjivati i koji će biti tvoja ulaznica za bolje plaćene poslove. Najboljima garantujemo praksu / zaposlenje u našoj ili nekoj od partnerskih firmi u CG. Uvjerite se sami!

Saznaj više o nama!
Budi dio tima. Budi i ti digitalni nomad.

Koji kurs treba da izaberem?

Prije nego što odlučiš u kom pravcu želiš da kreneš, informiši se na internetu o tome koji su poslovi najtraženiji, kao i šta firme zahtijevaju za te pozicije. Slobodno nam piši ako imaš neke nedoumice!

I KURS – PLAVI 

– Na samom si početku, zato budi strpljiv i uporan, isplatiće se 
– Ulazak u svijet programiranja nije lak i zahtijeva poseban trud  
– Saznaćeš šta je to programski jezik, zašto je JavaScript toliko popularan, i kako funkcioniše jedna moderna web-stranica
– Naučićeš da čitaš i pišeš jezikom web-a i JavaScripta, biće super!
– Igraćeš se sa vizuelnim identitetom i sadržajem  web stranice koju ćeš sam napraviti
– Na kraju kursa ćeš potpuno samostalno moći da praviš i mijenjaš sve što je na web-u
– Postaćeš junior web developer!

DETALJNIJE

II KURS – CRVENI

– Već znaš osnove web-a i poznaješ sintaksu JavaScripta
– Osjećaš da voliš ovaj posao ali ti nedostaje znanje i iskustvo sa modernim servisima i alatima
–  Saznaćeš koje alate koriste sve firme za software development
– Naučićeš šta je to ES7, SPA, React, React Native i Expo CLI
– Pisaćeš kompleksne kodove koji će praviti čuda u tvom browser-u, kao i na Android i iOS telefonu
– Naučićeš kako da ispravno postaviš arhitekturu velikog projekta, da pišeš skalabilan i modularan reusable kod 
– Šanse za zaposlenje biće drastično veće kada im pokažeš svoju super cool React aplikaciju!

DETALJNIJE

III KURS – CRNI

– Iza sebe već imaš barem nekoliko kodiranih web stranica
– Ovladao si JavaScript jezikom i nije ti problem da se prebaciš sa React-a na Angular ili VueJS
– Možda već i zarađuješ od ovog posla, ali osjećaš da može bolje
– Pomoći ćemo ti da naučiš kako da prilagodiš development environment projektu i svojim potrebama – bićeš brži i efikasniji
– Naučićeš kako da koristiš Webpack, Babel, Gulp, NodeJS
– Podijelićemo sa tobom neke best practise stvari i trikove koji nam pomažu da pišemo čitljiviji, jednostavniji i bolji kod
– Bićeš kompletan Software Developer koji može da radi samostalno i postavlja uslove! 

DETALJNJIE

Ko su predavači?

Višegodišnje iskustvo. Poslovni kontakti. Dobro raspoloženje. 

Software Developer
Machine Learning Scientist
CEO


Guitar player
Audio engineer

Software Development - Početna
Vesko Vujović

ML Expert @ Oykos Development

Software Developer
JavaScript Engineer
CTO 


Guitar player
Novelist

Software Development - Početna
Filip Anđelić

CTO @ Oykos Development

Senior Web Developer
Sofware Team Lead
Project Manager


Philosophy
Music Producer

Software Development - Početna
Balša Božović

Team Lead @ FlipTix

Klijenti. Projekti. Partneri.

Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna
Software Development - Početna

Mi. Volimo. Statistiku.

Iskreno, statistika ne dokazuje da je neko dobar. Ali pomaže da vidimo gdje se nalazimo i kuda idemo.

Linija Koda

Projekata

Kolega

Zarađuj. Podrži. Doniraj.

Vjerujemo da Dobro uvijek pobjeđuje! Vjerujemo u nesebičnu ljubav i davanje. Pridruži nam se!

Software Development - Početna

Mladi!nfo Montenegro

Glavni cilj udruženja je poboljšanje položaja mladih, informisanje, promovisanje volonterizma i aktivnog učešća u društvu, kao i podizanje svijesti društva o pitanjima i problemima koji se tiču mladih. M!M teži da mladima obezbijedi uslove za ispunjavanje njihovih ciljeva i potreba, kao i ispoljavanje talenata i mogućnosti, a sve u cilju dobrobiti cjelokupnog društva

Software Development - Početna

EYCA Montenegro

vropska omladinska kartica (EYCA) je benefit kartica za mlade koja omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 100 popusta u Crnoj Gori i preko 60 hiljada popusta u čitavoj Evropi.
Evropska omladinska asocijacija (European Youth Card Association) je međunarodna neprofitna organizacija, osnovana 1987. godine, sa sjedištem u Briselu, čiji je osnovni cilj promocija omladinske mobilnosti i aktivizma, sa akcentom na ostvarivanje popusta za mlade.

Software Development - Početna

EESTEC Podgorica

EESTEC je nepolitička, nevladina i neprofitna organizacija napravljena od strane studenata elektrotehnike za studente elektrotehnike širom Evrope. Osnovan je u Ajndhovenu, Holandija, 1986. godine, a od 2002. godine sjedište organizacije je u Delftu, Holandija. Danas je EESTEC prisutan u 28 zemalja i 53 univerziteta sa oko 6000 članova od čega preko 3000 aktivnih.
Glavna ideja EESTEC-a je da promoviše i stvara internacionalne kontakte, razmjenu ideja, kao i da omogući studentima sticanje stručnih znanja iz oblasti elektrotehnike.

Software Development - Početna

SKC UCG

Univerzitetski sportsko-kulturni centar otvoren je 17. novembra 2015. godine, na svečanosti kojom je obilježen i Međunarodni dan studenata. Vrijednost objekta je oko 3. 300.000 €, a dvorana ima preko 5. 400 kvadratnih metara i 770 mjesta na tribinama.

Univerzitetski sportsko-kulturni centar, osim dvorane i pratećih sadržaja za razne sportove, ima i multimedijalnu salu koja će služiti i kao kulturno-informativni centar Univerziteta Crne Gore. Otvaranjem objekta zaokružen je univerzitetski kompleks, nakon što je 2013. godine otvoren Novi studentski dom, a studenti su dobili dodatni sadržaj, odnosno mjesto koje će unaprijediti njihov sportski, kulturno-umjetnički i zabavni život.

Pišite nam!

Ako želite da postanete dio tima, ili imate pitanje o obuci  i kursevima koje nudimo posaljite nam e-mail na hub@oykos.me a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na svako Vaše pitanje!